Sophia & Lok’s Pre Wedding

又一個相識十年多嘅朋友成家立室了 究竟係乜嘢會令兩個人走在一起? 可能係大家自然, 真誠同簡單嘅相處 一同成長… 見到Lok同Sophia一齊之後嘅成熟, 之間嘅默契 一早知佢地已認定了對方~衷心祝福^^ DSC_5164 SL_p03_04DSC_5317 DSC_5433 SL_p15_16 SL_p11_p12DSC_5713  SL_p25_26 SL_p27_28 SL_p29_p30

1 thought on “Sophia & Lok’s Pre Wedding

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s