Happiness

簡單其實就係快樂 人大了, 有幾多人仲可以搵到自己喜歡做的事? 攝影, 對於我依然係一樣可以搵到快樂嘅事情 今次幫小朋友拍攝, 睇到佢地嘅笑容 還是提醒自己…不要長大吧^^ DSC_5450 DSC_5465 DSC_5497 DSC_5329 DSC_5155 DSC_5229 DSC_5127 DSC_5003 DSC_4993 DSC_5064 DSC_5094 DSC_4926 DSC_5672 DSC_5723 DSC_5783 DSC_5814

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s