Sze Sze and Hoi’s Family Shooting

之前幫佢地影pregnancy photos時已經諗, 咁靚仔靚女如果之前搵我影pre wedding就好啦
好在宜家都有靚爸, 靚媽加靚B影^^
開心~Happy Shooting!!!

DSC_1014 DSC_1063 DSC_1084 DSC_1188 DSC_1175 DSC_1129 DSC_1144 DSC_1240 DSC_1255 DSC_1333 DSC_1336 DSC_1339 DSC_1404

廣告

1 thought on “Sze Sze and Hoi’s Family Shooting

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s