Charry & Ryan’s Pre Wedding

今次嘅主角係我伴郎同未來老婆
事前其實冇任何特別嘅要求…
Ryan只係同我講咗句"唔洗點理我啦…你影得佢靚就ok ga la~"

DSC_1614 DSC_1430 DSC_1326

好開心, 全程大家都係玩住影咁
回想起當初幫人影婚照嘅目標好簡單…
只係想朋友覺得我影得好, 搵我幫佢留住"the moment"
見到佢地鍾意D相, 其實我已經足夠

心態一直冇變過, 但現實當你想做好一件事嘅時候…總會有好多難關
有時做到好辛苦…連開十幾日工…會問自己為乜?
原來係為咗珍惜搵到自己嘅興趣…老套D…理想
今時今日, 你去問人你有冇咩想達成呀?答得出嘅又有幾多個??

每次同朋友影相, 甚至執相都會開心
Thanks for the happy day again!!

P.S. 其實Ryan都好chok^^

DSC_1353 DSC_1362 DSC_1377 DSC_1293 DSC_1278 DSC_1313 DSC_1231 DSC_1255 DSC_1477 the moment blog layout 2 DSC_1573 DSC_1623 DSC_1611 DSC_1590 DSC_1598 DSC_1648 DSC_1645 DSC_1661 DSC_1510 DSC_1538 DSC_1552 test2 DSC_0908 DSC_1004 DSC_0998 DSC_0971 DSC_1151 test DSC_1148 DSC_1026 DSC_1710 DSC_1711 DSC_1740 DSC_1796 DSC_1811

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s