Lomo LCA+ with Instant Back!!!

記得一開始玩影相時俾Lomo LCA嘅"dont’t think, just shoot" + tunnel effect所吸引~
做埋E沖C就更加無敵^^
當時香港未有代理, 要喺eBay bid返黎…但真係睇彩數, 未必部部work

同部機一樣…就係呢份冇formula, 輕鬆, 唔知道會有咩特別效果嘅snapshot元素
令Lomography越來越流行^^, 今時今日D smartphone嘅filter效果其實都係出自Lomo架




宜家Lomography喺香港已有專門店…其實一路都忍手…
徊到佢地出埋個instant back俾LCA+…我又失手了…

D包裝靚到呢…


this is marketing!!


long time no see…lomoboy~~


組裝完成~


即搵朋友試機~~~

黎緊除咗會繼續don’t think, just shoot
仲會拎佢黎"拍片送人"俾搵我影相嘅新人^^
happy photos!!

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s