Pregnancy Session (Sze Sze & Hoi’s)

今次幫Sze Sze同Ah Hoi影pregnancy session, 去到先發現Ah Hoi係我師兄…講返下D那些年, 好似唔係好耐之前咁…但轉眼已將為人父 Sze Sze係"明星級大肚婆"~通常我問親女主角, 佢地都會話邊邊面上鏡D “Sze Sze : 兩邊都冇所謂呀~你話事啦^^" 冇錯Sze Sze!!! 點影都真係好靚呢:)~~~All the best and see your baby soon!!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s